Μπορεί ο Άγιος Δομίνικος να φαντάζει μακριά, αλλά αν έχεις λίγη όρεξη και λίγο χρόνο, μπορείς να δώσεις στο σπίτι σου εξωτικό αέρα και χρώμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το νησί του Survivor.Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς ιδιαίτερα για να το κάνεις. Μάθε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις με λίγα υλικά και απλά εργαλεία, για να δημιουργήσεις 3 κατασκευές οι οποίες θα σου λύσουν τα χέρια και θα δώσουν αέρα πραγματικού Survivor στο σπίτι σου!

Καρύδα γλάστρα

Νούμερο ένα σύμμαχος σε κάθε εξωτική περιπέτεια είναι η καρύδα. Θρεπτική και δροσιστική, η καρύδα είναι ένα «πολυτάλαντο» φρούτο του οποίου το σκληρό κέλυφος είναι ό,τι πρέπει για εμπνευσμένες κατασκευές αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Ένας απλός και ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσεις το κέλυφος της καρύδας αφού την απολαύσεις, είναι να του δώσεις ξανά ζωή, μετατρέποντάς το σε ένα εξωτικό, «μαλλιαρό» γλαστράκι με τη βοήθεια των Praktiker. Με λίγα υλικά και σεβασμό στο περιβάλλον, αυτή η κατασκευή είναι από τις αγαπημένες μας και σίγουρα θα γίνει και δική σου αν δοκιμάσεις να την φτιάξεις.

Επιδαπέδιο φωτιστικό με κλαδιά

Πέρα από τις καρύδες, η τροπική φύση προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία υλικών για να ανανεώσεις το σπίτι σου με πρωτότυπο τρόπο. Δημιούργησε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο φωτιστικό με κλαδιά για να δώσεις άλλον αέρα στο σαλόνι ή στο χολ του σπιτιού σου με το που δύσει ο ήλιος. Πώς; Μα φυσικά με λίγο χρόνο και όρεξη και μερικά κλαδιά από το αγαπημένο σου δέντρο. Τα εργαλεία που θα χρειαστείς είναι ελάχιστα και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε αποζημιώσει. Αν έχεις και τις κατάλληλες οδηγίες, σίγουρα θα κάνεις τα πράγματα ευκολότερα.

Κρεμαστό ράφι

Μία ακόμααπλή κατασκευή με εξωτικό αέρα για να δοκιμάσεις τη δημιουργικότητα και τις ικανότητές σου.Βασισμένο στην αγαπημένη σε όλους μας αιώρα, ένα κρεμαστό ράφι από ξύλο θα σου λύσει τα χέρια, δίνοντας χαρακτηριστικό στυλ στον χώρο σου. Το κρεμαστό ράφι αποτελεί μια στιλάτη λύση εξ’ ουρανού για να στολίσεις τα τρόπαια που έχεις μαζέψει από τις μακρινές σου περιπέτειες ενώ παράλληλα είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις τις ικανότητές σου σαν αληθινός Survivor. Εξοπλίσου με ό,τι χρειάζεσαι και ξεκίνα.

Είναι ωραίο να μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου τόσο απλά. Και το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις με τα χεράκια σου αν εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εργαλεία και λίγη υπομονή. Βάλε λοιπόν τονSurvivor που κρύβεις μέσα σου να δουλέψει, διάβασε καλά τις αναλυτικές οδηγίες των Praktiker και ξεκίνα. Ο χώρος σου σίγουρα θα γίνει αγνώριστος!

saç protezi