Το “Survivor” για μια ακόμη φορά κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.112.194 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 49,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 61,1%. Μάλιστα στις γυναίκες 15-24 σημείωσε τον εντυπωσιακό μέσο όρο 70,5%.

Μετά από αλλεπάλληλες ήττες οι «Μαχητές» κατάφεραν χθες να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και να απολαύσουν έναν λαχταριστό μουσακά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κέρδισαν τους «Διάσημους» με σκορ 10-1! Και μπορεί από τη μια οι «Μαχητές» να κέρδισαν το έπαθλο, όμως από την άλλη, έχασαν έναν παίκτη από την ομάδα τους, αφού το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού» αποχώρησε ο Γουίλι Καλβουρτζής.

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους «Διάσημους» να είναι πιο… αδίστακτοι από ποτέ. Μετά το… «10-1» οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θα μπορέσουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές; Το σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες όταν θα αντικρίσουν το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν θα πανηγυρίσουν!

Αγωνία και δράση στο “Survivor” στο επεισόδιο της Κυριακής, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.